Dostaňte se zpět do formy | Klinika-hubnuti.cz
žena na pohovce

Dostaňte se zpět do formy

Nejenom v Česku doplácí obyvatelé na korona krizi i tím, že přibírají na váze. Může za to také snížená možnost pohybu. Při práci z domova jednoduše přijdeme o pohyb při chůzi na zastávku, na oběd, či po kancelářích. Jak na hubnutí v takové situaci? Je to jednoduchá matematika. Pokud člověk nezmění své stravovací návyky, ale najednou dělá jen cca 50 % běžné fyzické aktivity, tělo začne přebytečnou energii skladovat. Podle průzkumu Obce sokolské a agentury STEM/MARK, v němž bylo osloveno 800 respondentů, přibralo v Česku 37 % obyvatel mírně, 4 % pak výrazně. Z tohoto důvodu by se mohla zvýšit poptávka po doplňcích stravy na hubnutí.

Více na www.reduxil.cz

Podle studie Lékařské univerzity ve Vídni, která sledovala po šest týdnů 12 lidí, kteří pracovali z domova, se fyzická aktivita sledovaných jedinců snížila na ani ne 45 minut denně. Oproti kontrolní skupině, která z domu nepracovala, je to snížení z cca 100 minut pohybové aktivity. Pracující z domova trávili téměř 23 hodin denně ležením, sezením, či stáním. Poznáváte se v tom také? Naši kondici samozřejmě nedecimuje jen výše uvedené nedocházení do práce a do stravovacích zařízení, ale např. i zavření fit center, bazénů a posiloven. Při práci z domova může docházet také k častějšímu navštěvování ledničky a hubnutí je tak čím dál tím složitější. Nedostatek pohybu zapříčiňuje mimo jiné i zavodnění organismu, což přispívá ke zvyšování tělesné hmotnosti, ale také otokům a bolestivým problémům s pohybem. I bez pohybu však můžeme pro své zdraví něco dělat. S hubnutím, stejně jako s odvodněním organismu, mohou pomoci doplňky stravy. Nečekejte až se opět život vrátí do normálu, ale iniciativně převezměte kontrolu nad tím, v jakém stavu je vaše tělo po fyzické stránce. Pomoci mohou kvalitní a účinné doplňky stravy od tradičního českého výrobce ClineX. Tím nejprodávanějším je Reduxil Duo, který díky kombinaci denní a noční složky zvyšuje účinnost hubnutí a nevědomý výdej energie až na 150 %. Přestaňte přibírat, začněte hubnout a mějte ze sebe opět skvělý pocit.

Více na www.reduxil.cz

16 hodin den + 8 hodin noční hubnutí navíc

Spalovat energii 24 hodin non-stop má své výhody i nevýhody. V každém případě jsou výsledky zcela jiné, než když se člověk dře v posilovně 1 hodinu obden. Kombinace denní a noční složky zvyšuje účinnost a nevědomý výdej až o 150 %. Jaké látky se doplňují přes den a přes noc, aby dosáhly maximálního výdeje energie? Do lékáren právě přichází jediný produkt tohoto typu. Reduxil duo, který není na předpis. Obsahuje denní kapsle, které blokují vstřebávání energie z jídla, vylučují přebytečnou vodu a brání otékání a noční tablety, které brání ukládání energie a vypouštějí ji formou tepla z těla ven. Přes den tedy naše tělo nemá z čeho nabírat do tukových zásob, v noci stávající tukové zásoby spotřebovává náš výkonný metabolismus. První úbytky jsou na váze patrné do 48 hodin. Celý Reduxil je na 30 dnů.

Více na www.reduxil.cz

Související články

Hedapena s.r.o.
Husitská 107/3, Žižkov, 130 00 Praha 3
IČO: 09848924
Společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném u u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C 343468.