Nastartujme hubnutí. Jaro je IDEÁLNÍM obdobím, kdy začít | Klinika-hubnuti.cz

Nastartujme hubnutí. Jaro je IDEÁLNÍM obdobím, kdy začít

Také jste si dali na nový rok předsevzetí, že už letos konečně zhubnete? A daří se? Pokud ještě ne, vůbec nemusíte propadat panice. Přichází totiž ta nejlepší možná doba pro hubnutí. A tou je JARO. Teď nám kila půjdou dolů mnohem snadněji než v zimě. Čím to? Článek prozradí.

Slunce nám po dlouhé zimě vlévá energii do žil

Šedivá obloha, chlad, rozbředlý sníh, brzká tma, … to vše mizí stejně jako naše vrstvy teplého oblečení. Místo toho nás vítají hřejivé sluneční paprsky v brzkých ranních i v pozdějších odpoledních hodinách, modrá obloha, svěží jarní vzduch, zelenající se stromy nebo třeba zpěv ptáků. A TO JE PŘESNĚ ONO. S probouzející přírodou se probouzí i člověk. V záplavě endorfinů se cítíme šťastněji a máme mnohem větší chuť vyrazit ven a hýbat se.

Více v testování.

Jarní euforie hraje v hubnutí zásadní roli. Využijme ji

Hubnutí začíná v hlavě. A právě proto se v zimě spoustě z nás nedaří ta přebytečná kila shodit. Nedostatek slunce má hold na naši psychiku špatný vliv. Častěji, než jindy nás napadají smutné myšlenky, hůře odoláváme tlaku a stresu, jsme citlivější a více trpíme depresemi. Lék pak hledáme právě v tučném jídle a sladkostech – ať tu špatnou náladu zajíme a alespoň trochu si ten život osladíme. Navíc chlad a krátké dny ani tomu pohybu nepřejí. Tělo máme utlumené, metabolismus zpomalený, a i ke krátké procházce abychom se přemlouvali…  

Proto jsou první jarní dny naprostým balzámem na naši psychiku pošramocenou po dlouhé zimě. Metabolismus se rozjíždí na plné obrátky. Přichází dobrá nálada. Máme spoustu energie. A s takovým nastavením jde hubnutí mnooohem snadněji. VYUŽIJME TOHO NAPLNO.

nutriční specialista

Sázejme na jarní zeleninu, vyzkoušejme detox

S tím, jak se v nás probouzí jarní život a aktivita, pociťujeme také větší chuť na lehké a zdravé potraviny. Naše tělo doslova volá po čerstvé zelenině a ovoci. V zimě to byla spíš svíčková, gulášek a jiná těžká a zahřívací jídla. Nejen, že si o ně tělo samo říkalo, ale zároveň, dostat se v zimě k čerstvým sezónním potravinám nebylo úplně jednoduché.

Naopak na jaře se začínají otevírat farmářské trhy, které jsou plné sezónního ovoce a zeleniny. Máme tak mnohem jednodušší cestu ke zdravému jídlu a zároveň k důležitému detoxu, který dobře pomáhá nastartovat hubnutí. Ale pozor! Určitě se nevrhejme bezhlavě do náhlých a razantních změn v našem stravování – to nám spíš ublíží, než pomůže. Zvlášť pokud jsme zvyklí na polotovary, hotovky, vysoké dávky cukru, kofeinu nebo trpíme nějakými psychickými potížemi a zdravotními omezeními. 

Je ale úplně v pořádku, když si sestavíme odlehčený jídelníček z kvalitních potravin (pokud nemáme zkušenost, je lepší oslovit ověřeného odborníka) a ulevíme tak tělu po náročné zimě – to nám rozhodně prospěje. Budeme mnohem spokojenější, protože dodáme tělu všechny zdravé a nezbytné živiny a minerální látky, což se projeví i na naší hmotnosti. 

Více na www.reduxil.cz

běžící žena

Jenom v krátkosti, protože o zdravém jarním stravování a detoxu je toho všude opravdu mnoho, základem je už zmiňovaná sezónní zelenina (např. mrkev, jarní cibulka, špenát, ředkvičky, chřest, řapíkatý celer,…), celozrnné sacharidy (jáhly, kroupy, žitný chleba, ovesné vločky,…), bílkoviny (vejce, ryby, krůtí maso, luštěniny), tuky (ořechy, semínka, za studena lisované rostlinné oleje,…) a čerstvé nebo sušené ovoce. A co nemůžeme rozhodně opomenout, je správný pitný režim = minimálně dva a půl litru čisté vody denně, bylinkové čaje nebo právě čerstvé zeleninové a ovocné šťávy. Rozhodně dejte stopku alkoholu a slazeným nápojům! 

Jaro přeje pohybu, bez kterého kila dolů moc nepůjdou

Recept na hubnutí má na jaře mnohem více řešení. Nahrávají tomu delší dny, slunce, teplo,… To vše nás doslova tahá ven. Mnohem raději tak jdeme pěšky do práce, vyrážíme na jarní procházky do přírody, jdeme si zaběhat do lesa, vytáhneme kolo, nebo třeba kolečkové brusle. Možností je najednou o mnoho víc a čerstvý vzduch nás v tom jenom podporuje. Kalorie se navíc spalují mnohem příjemněji a účinněji. 

Velkou motivací pro hubnutí pro nás mohou být i krásné kousky oblečení, které na nás číhají ve všech obchodech. V zimě vše můžeme zamaskovat do kabátu nebo svetru, ale v hezkých letních šatech, v sukni nebo dokonce v plavkách na dovolené už to jde o dost hůře. 

KVALITNÍ doplňky stravy naši snahu násobně zefektivní

Proč si nepomoct, když můžeme… S kvalitními doplňky je totiž hubnutí jednoznačně efektivnější a rychlejší. Nejenže zrychlují metabolismus, omezují ukládání tuků a snižují chuť k jídlu, ale zároveň naše tělo detoxikují a přispívají ke správné činnosti trávicího traktu. V lékárnách i na internetu dokonce najdeme produkt, který obsahuje denní a noční složky zvyšující účinnost a nevědomý výdej energie až o 150 %. 

Více na www.reduxil.cz

S Reduxil Duo můžeme hubnout 24 hodin denně. Tak proč toho nevyužít?

Reduxil Duo obsahuje denní detoxikační kapsle, které blokují vstřebávání energie z jídla, vylučují přebytečnou vodu a brání otékání. Noční kapsle zase brání ukládání energie, kterou vypouští formou tepla z těla ven = snižují tělesnou hmotnost. S tímto vysoce efektivním způsobem hubnutí zaregistrujeme první úbytky váhy už po 48 hodinách! 

Veškeré účinné látky, působení na naše tělo i výsledky testování na 300 dobrovolnících najdeme na tomto webu. Zakoupit se dá buď v lékárnách (bez předpisu) nebo třeba přímo na stránkách výrobce.

Chci efektivně hubnout s Reduxil Duo

Související články

Hedapena s.r.o.
Husitská 107/3, Žižkov, 130 00 Praha 3
IČO: 09848924
Společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném u u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C 343468.