Hubnutí jako prokletí. Nové poznatky však pomáhají | Klinika-hubnuti.cz

Hubnutí jako prokletí. Nové poznatky však pomáhají

Každoročně většina populace začíná nový rok s nějakým novoročním předsevzetím. A každoročně se na prvních příčkách umisťuje hubnutí. Po krásných vánočních dnech jdou kilogramy rychle nahoru. Minimální pohyb nejenom v tomto čase vše ještě znásobí. Největším problémem je postupné přibírání. Pár gramů přírůstku denně navíc nikdo nepozná. Půl kila za měsíc také většinou ne. Za 4 roky se však může jednat o 20 kilo. Cítíme, že dlouho neviděná kamarádka při náhodném setkání potlačuje svůj údiv velmi těžko. Bohužel nejedná se jen o estetický problém. Nadváha nám zkracuje život.

Pocení v noci není pro každého. I to je však cesta k úbytku hmotnosti

Nejen pleť potřebuje rozdílný přístup ve dne a v noci. V každé fázi funguje úplně jinak a je potřeba toho využít. Čím dál více lidí chápe, že stejně je tomu i se zbytkem těla. Nové poznatky dokazují, že tak jako denní a noční krém dokonale pomáhají pleti, tak další látky umí maximalizovat denní a noční výdej přebytečné energie. Noční pocení je bohužel vedlejší efekt, který mnohé odradí.

8 hodin spánku můžeme zajímavě využít

Běhat 10 kilometrů denně umí krátkodobě skoro každý. Běhat denně do konce života je však pro normální lidi utopie. Vědci se zaměřili na 8 hodin, kdy naše tělo „nic nedělá“. A stejně jako v případě nočního krému, který je pro pleť zásadní v noci, objevili přírodní látky, které dokáží podstatným způsobem odpařovat energii celého těla v noci. Jde o třetinu dne, které nijak nevyužíváme. Tento poznatek může být zásadní pro někoho, kdo chce zredukovat svoji hmotnost.  Vědci zjistili, jak je to zásadní. 8 hodin spánku = 8 hodin odpařování energie navíc. Čím víc „topíte“ v noci, tím více ztrácíte tuky a celé tělo se zmenšuje. Pocení je bohužel nepříjemný důsledek, který mnoho lidí odradí. 8 hodin hubnutí navíc má samozřejmě viditelné výsledky.

16 hodin den + 8 hodin noční hubnutí navíc

Spalovat energii 24 hodin non-stop má své výhody i nevýhody. Není to pro každého. V každém případě jsou výsledky zcela jiné, než když se člověk dře v posilovně 1 hodinu obden. Jaké látky se doplňují přes den a přes noc, aby dosáhly maximálního výdeje energie? Do lékáren právě přichází jediný produkt tohoto typu, Reduxil. Obsahuje denní kapsle, které blokují vstřebávání energie z jídla, vylučují přebytečnou vodu a brání otékání a noční tablety, které brání ukládání energie a vypouštějí ji formou tepla z těla ven.  Přes den tedy naše tělo nemá z čeho nabírat do tukových zásob, v noci stávající tukové zásoby spotřebovává metabolismus. První úbytky jsou na váze patrné do 48 hodin. Funguje stejně jako když nastavíte topení naplno a zároveň dokořán otevřete okna. Díky kombinaci obou složek dochází až k 5ti násobnému výdeji energie za 24 hodin.

Související články

Hedapena s.r.o.
Husitská 107/3, Žižkov, 130 00 Praha 3
IČO: 09848924
Společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném u u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C 343468.